مزاحمت و توهین و خیانت و تهدید را چگونه پیگیری و شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #39364145

با عرض سلام و خسته نباشید
خیلی ممنونم بابت این فرصت که ایجاد کردید راستش من حدودا ۲ سال هست که با یک نفر در ارتباط هستم ولی ایشون کاملا از لحاظ روانی مشکل دارن و یک بیمار محسوب میشن من مادرم روانشناس و این موضوع را باهاش در میون گذاشتم و ایشون هم کاملا تایید کردن که این فرد بیمار و روانی هست من چندین بار بخاطر خیانت کردن ایشون را ترک کردم و کاملا هم تموم کردم ولی بعد از مدتی باز اومده و هر بار با خواهش تمنا و گریه کردن یا حتی تهدید به اینکه من اگه باهاش نباشم خودشو میکشه باز با هم ارتباط برقرار کردیم. این فرد تو این مدت کاملا منو اذیت و تحقیر کرده و فحاشی کرده منو تهدید کرده که میخواد با دخترای دیگه رابطه داشته باشه من بخاطر رفتار های مریض گونه ایشون چندین ماه معده مشکل پیدا کرد و بستری شدم تمام حرفاش و پیام هاش مبنی بر اینکه خودش مریض هست و کلی خواهش کرده واسه با هم بودن موجوده من هر بار بخشیدمش چون فکر میکردم مریض ولی این بار توهین به شعور خودم حس کردم و واقعا نیاز دارم که کمک کنید تا من بتونم شکایتی از این فرد داشته باشم بابت مزاحمت هاش توهین کردن و ... خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند اون بیمار فهمیده باخواهش و تمنا و تهدید شما رابارها به دست اورده ، لذا عملکرد شما ناددست بوده چون جدی از زندگیتان‌پاکش نکردید .
به هرحال اگر پیام‌هاش دلالت برتهدید دارد یا مزاحمتش حضوری بوده سریعا اقدام کنید

با سلام هر چند به دلیل اینکه ارتباط موضوع سوال بین شما ا مورد حمایت قانون نیست شکایت از ایشان میتواند ریسک هایی هم داشته باشد. ولی چنانچه نامبرده بدون رضایت شما از بعد تلفنی یا حضوری مزاحمت و یا توهین و اهانتی به شما نمایند بدیهی است شما حق شکایت کیفری از ایشان در دادسرای محل وقوع جرم خواهید داشت.

سلام.داشتن رابطه نامشروع جرم محسوب شده و شلاق دارد.پس بایستی فقط بخاطر تهدید و توهین و مزاحمت و.....با داشتن پرینت اس ام اس و مکالمات و شهادت شهود اقدام به شکایت کنید