آیا با توجه به متن یک دست نوشته که یک حواله بهم فروخته ولی حواله ای به اسمش وجود نداره میتونم الزام به تعهد دست نوشته داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #39330928

سلام وقت بخیر . سال ۹۷ یکی از همسایه هامون که کارمند ----هستش اومد و به من گفت یک حواله کارمندی خودروی دنا دارم که میفروشمش گفتم شرایط چطور هستش گفت ۹میلیون بابت انتقال حواله میگیرم و ۵۱ میلیون هم وقتی دعوت نامه اومد ازتون میگیرم من هم قبول کردم ۹ میلیون از طریق عابر کارت به کارت انتقال دادم و بعد از آن مدام از پاسخگویی به بنده طفره رفت و نزدیک تاریخ حواله ای که مدعی ش بود و من اصلا برگه حواله را ندیدم زنگ زد و گفت مابقی پول آماده کن ماشین آمادس دعوتنامه اومده بنده هم با کلی زحمت الباقی مبلغ رو جور کردم و وقتی گفت واریز کن حساب بخاطر شک به ایشان خودم به ایرانخودرو مراجعه حضوری کرده و بعد از بررسی متوجه شدم اصلا حواله ای به اسم ایشون در ایران خودرو وجود خارجی ندارد. شکایت کردم با عنوان سوء استفاده از امتیاز و کلاهبرداری که منع تعقیب صادر شد و بهم گفتن حقوقی باید درخواست کنی . ضمنا بنده از ایشان دوتا دست خط دارم که تعهد به تحویل خودرو در بهمن ۹۸ داده و بابت عدم انجام تعهد هم ۵۰ میلیون خسارت تعیین شده . سوال بنده اینه ۱) با توجه به این اتفاق عنوان کیفری که میتونم از ایشان شکایت کنم چیه؟ ۲ ) برای حقوقی چه دادخواستی میتونم بدم که هم بتونم به ماشین برسم و هم خسارت های این یک سال؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند که دست نوشته باید رویت شود ولی دادخواست الزام به انجام تعهد طرح کنید