تشخیص نهایی میزان دیه با دادگاه و قاضی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۲ #39315111

باسلام و خسته نباشین خدمت شما وکلای عزیز
یعنی منی که چند جام شکسته بدطور مثال کتف و چنتا از مهره کمر و زیه هامم خونریزی کردن اگر پزشک قانونی بنویسه ۱۰ درصد دیه کامل انسان.چند نفر بمن گفتن میزان اصلی دیه و محاسبش با قاضی است.درسته این حرف یا خیر؟؟؟
ممنونم ازشما عزیزانم

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قاضی به استناد نظر پزشکی قانونی در خصوص دیه رای صادر خواهد کرد

با سلام
قاضی بر اساس نظر پزشک قانونی میزان دیه را مشخص می کند .
چنانچه به نظر پزشکی قانونی اعتراض دارید ، می توانید لایحه اعتراض تقدیم نمایید .

درود بر شما، قاضی نیز مطابق نظریه پزشکی قانونی دیه را تعیین خواهد کرد. لکن چنانچه به این نظریه اعتراضی هست، می‌توانید مطرح کنید.

باسلام با توجه به نظریه پزشکی قانونی دیه تعیین میشود ودرصورتی که به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید میتوانید اعتراض کنید

درود
طبق نظر پزشکی قانونی قاضی دیه را تعیین می کند.

سلام
اگر نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید با مدارک پزشکی اعتراض خود را به دادگاه تقدیم کنید.