تبدیل وضعیت ایثارگری عضو هیئت مدیره شرکت سهامی خاص

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸ #39308653

بنده جزو هیئت مدیره شرکت‌های سهامی خاص بودم، ولی تمام شرایط تبدیل وضعیت را دارم.
می‌خواستم ببینم تبدیل وضعیت شامل حالم میشه؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب

کلیه دستگاه های موضوع بند الف و ب ماده (۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، مشمول بخشنامه تبدیل وضعیت کارمندان ایثارگر خود که دارای شرایط مزبور در ماده ۲۱ همان قانون باشند؛ هستند و لذا از آنجا که مفاد بند (ب) ماده (۲) قانون مزبور از کلیه دستگاهها و سازمان‌ ها و شرکتها و مراکز تولیدی و توزیعی و خدماتی که تحت پوشش قانون کار یا مقررات تامین اجتماعی و قوانین خاص هستند نیز نامبرده است؛ نتیجه آنست که در صورتی که وضعیت و رابطه قراردادی شما با شرکت خودتان، بتواند داخل در شمول تعریف بند (ب) ماده (۲) قانون مزبور قرار بگیرد، بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران شامل حال جنابعالی خواهد بود و الا فلا.

ماده ۲ قانون جامع خدمات‌ رسانی به ایثارگران
دستگاههای مشمول این قانون عبارتند از:

الف - کلیه وزارتخانه‌ ها، سازمانها و دستگاههای اجرائی، موسسات و شرکتهای دولتی و ملی شده تحت پوشش و یا مدیریت دولتی اعم از اینکه دارای قوانین و مقررات خاص باشند و یا نباشند، قوه قضائیه اعم از کادر قضائی و اداری و سازمانها و موسسات وابسته و تابعه آنها، کانون وکلای دادگستری، کانون‌ های کارشناسان رسمی دادگستری، قوه مقننه، نهاد ریاست جمهوری، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (سازمانهای وابسته و تابعه)، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران (نظامی و انتظامی) نهادها و موسسات عمومی غیردولتی و نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تحت پوشش وابسته یا تابعه آنها و کلیه سازمان‌ ها و شرکتهایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی دولت استفاده می‌ کنند و یا قسمتی از بودجه آنها توسط دولت تامین می‌ گردد، بانکها، موسسات بیمه ‌ای، جمعیت هلال ‌احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری ‌ها و شرکتهای تحت پوشش آنان و نیز موسسات و شرکتهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است از قبیل سازمان تامین اجتماعی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان صنایع ملی ایران، شرکتهای هواپیمایی، سازمان انرژی اتمی، اعضای هیات علمی و کادر اداری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دانشگاه آزاد اسلامی.

ب - سایر دستگاهها و سازمان‌ ها و شرکتها و مراکز تولیدی و توزیعی و خدماتی که تحت پوشش قانون کار یا مقررات تامین اجتماعی و قوانین خاص هستند.

بادرود
فقط ارگانهای دولتی ووابسته به دولت مشومل این قانون هستند