طرف پولی که واریز کرده به حساب را بعنوان طلب شکایت کرده؛ بایستی چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۹ #39280858

پول بصورت دستی دادم بدون شهود و با اطمینان خاطر جهت خرید سهام؛ الان طرف پولی که واریز کرده به حساب را بعنوان طلب و مدیونیت شکایت کرده
بایستی چکار کنم.
مگر میشود فرد طی ۱۳ مرحله پول واریز کند و بگه بهت قرض دادم من دستی دادم بدون مدرک اون واریز کرده با فیش واریزی.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. ارایه سند مبنی بر این که شما بدهکار هستید با طرف شما.

سلام و درود
اثبات اینکه پول باید عودت داده شود با طرف شماست.
شما نیازی به اثبات آن ندارید.

با سلام
متاسفانه چون مدرکی برای ادعای خود ندارید کار برای شما سخت شده است
اگر پیامکی ، شاهدی ، نوشته ای ، یا هر مدرکی که ادعای شما را اثبات نماید در دست دارید به دادگاه ارایه نمایید

با سلام. شما باید مستنداتی به دادگاه ارائه دهید که اثبات کند قراردادی بین شما وجود داشته است.

با سلام
در صورتیکه ادله و مدارک معتبر مبنی بر اینکه وجه بابت بازگشت مبالغی است که شما برای معامله در بورس به ایشان پرداختید مثلا پرینت بانکی ناشی از کارت بکارت یا.... ولی شما فرمودید بدون شاهد و مدرک پول نقد بهش دادید و هیچگونه مدرک و مستنداتی دال بر پرداخت وجه بطرف مقابل ندارید دراینگونه موارد اثبات اگر غیر ممکن نباشه خیلی خیلی سخته و احتمالا رای بنفع طرف مقابل صادر خداهد شد لیکن اگر مبالغ در فواصل زمانی مشخصی بحسابتون واریز شده به دادگاه موارد رو اعلام کنید و تقاضا کنید حساب بورسی طرف مقابل، معاملات خرید و فروش توسط کارشناس بررسی تا شاید با انطباق موارد واریزی بحساب شما با تاریخهای فروش سهام بتوانید احقاق حق نمایید.

نیازمند اثبات در دادگاه است و در صورت داشتن شهود و یا پیامکی در این خصوص میتوانید به آن استناد نمود

سلام
این موضوع نیازمند اثبات در دادگاه است و در صورت داشتن شهود و یا پیامکی در این خصوص میتوانید به ان اثتناد نمایید !