خانمی که در حال گرفتن مهریه است با تحت مداوم شکنجه و آزار روحی و جسمی، برای گرفتن حق طلاق در دادگاه باید چه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #39242634

خانمی که بعد از گذشت بیست سال زندگی مشترک پر از درد و شکنجه و آزار روحی و حتی جسمی و اخیرا بخاطر روابط غیراخلاقی و بعضا نامشروع شوهر با نامحرمان اقدام به گرفتن مهریه کرده و و در حال گرفتن مهریه است. در منزل شوهر که متعلق به دولت است سکونت دارد . همچنین نفقه جاریه خود. فرزندانش را هم درخواست داده است که هنوز جلسه دادگاه آن شروع نشده، اگر در حال حاضر تحت آزارها و شکنجه های روحی فراوان از سوی شوهر، برای گرفتن طلاق خود نیز بخواهد همزمان با جلسه نفقه دادخواست بدهد و بداند که شوهر هم می گوید طلاق نمی دهد، باید چه کند که حق و حقوقش پایمال نشود و طلاقش را هم بتواند بگیرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
تمام مدارک و دلایلی که می توانید با آنها اثبات نمایید که زوجه در عسر و حرج قرار گرفته تهیه نمایید و همراه با دادخواست به دادگاه ارائه نمایید.
به عنوان مثال اگر مورد ضرب و جرح قرار گرفته اید به پزشکی قانونی مراجعه کنید. یا اگر شهودی هستند که میتوانند بدرفتاری زوج با شما را شهادت دهند حاضر نمایید. یا اگر مدارکی موجود است که می توان روابط غیر اخلاقی یا نامشروع زوج را اثبات کنید.
در صورت اثبات عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق بدهید.
موفق و پیروز باشید.

در صورت اثبات عسر و حرج در دادگاه( مواردی همچون آزار و اذیت و ضرب و شتم و...) اگر با دلایل و مدارک و شواهد باشد دادگاه عسر و حرج شمارا پذیرفته و اقدام به صدور رای طلاق می نماید/.