بدون اطلاع من به یک نفر خانم دیگر وکالتی فروختن که در محضر هم حاضر نبوده، چگونه و با چه عنوانی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۴ #39214762

با سلام اینجانب یک امتیاز مسکن مهر با ۳۲ م واریزی دارم که سال ۹۲ بصورت دستنوشته به دوستم ۶.۵م( البته به اسم پسرش نوشتیم) فروختم و به علت تاخیر در تحویل در سال ۹۸ اول گفت انصراف بدهیم بعد دیروز گفت وکالت کاری به همسرم بده اون بره دنبال کارای واریزی و غیره تا مسکن مهر تحویل بگیره با همدستی یک بنگاه در پردیس و محضر که با خودشون بود همزمانی که من وکالت کاری دادم به همسرش با یک اقرارنامه عملیاتی اموال غیر منقول و سفته( البته جلوی امضام نوشتم جهت ضمانت مسکن مهر) بعد که به بنگاه رفتیم من فهمیدم که بدون اطلاع من و با فریب من به یک نفر خانم دیگر وکالتی فروختن که در محضر هم حاضر نبود با هماهنگی محضردار ( بنگاهی گفت همسر منه) و این باصطلاح دوستم پولو گرفت پیچوند هرچه چقدر گفتم دیگه هیچکس گوش نکرد. یعنی دوستم امتیاز به بنگاهی داد پولش گرفت و من بهش گفتم سفته های من کو گفت دست بنگاه گفتم من وکالت دادم تو بری دنبال ادامه کارها تا سند پنج برگی بیاد بعد انتقال دهیم دیگه همش دروغ میگفت بنگاهی هم که بنظرم حتی امضای اون خانم جدید که وکالت داده رو جعل کرده چون اونجا نبود. تمام مدارک و امتیاز در عمران پردیس به حساب من هست و هنوز سندی نیامده حتی به مرحله انتخاب واحد هم نرسیده .من از فروش وکالتی ملک از سفته ها که کجاست و فریبی که منو دادن میخوام شکایت کنم کمک کنید لطفا؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما زمانیکه در دفتر اسناد رسمی حاضر می شید موظف هستید زمانیکه ذیل اوراق و اسناد رو امضاء میزنید بخونید و اگر اصطلاحی رو متوجه نمیشید توضیح بخواهید و اینکه وکالت کاری کاری هستش و قابل عزل درضمن در وکالت فقط موکل امضاء داشته و نیازی به حضور وکیل نمی باشد

اگر وکالت شما کاری بوده باشد فروش با آن امکانپذیر نبوده و در صورت فروش توسط وکیل فاقد اثر حقوقی خواهد بود.
ولی چنانچه در متن وکالتنامه بفروش نیز وکالت داده باشید فروش صحیح بوده و میتواند دارای وصف مجرمانه برای شما نیز باشد .
چرا که یک بار ملک را به پسر دوستتان فروخته اید و بار دیگر وکالت فروش تفویض نموده اید و طی آن ملک فروخته شده است.و با توجه به اینکه اعمال وکیل متوجه اصیل است و اینکه همسر دوستتان ولی قهری برای پسر دوستتان نیست میتواند وصف کیفری برای شما داشته باشد.