آیا با نشان دادن چند عکس خانوادگی توسط شوهرم، امکان رد درخواست طلاق خلع توسط دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #39175373

با سلام
با توجه به اینکه بنده دو حکم ضرب و جرح و محکوم به دیه از همسرم دارم و مدت دو سال است که در اختلاف هستیم،
بار اول با توجه به ان ضرب و جرح شکایت طلاق عسر و حرج دادیم که رد شد، اینبار با دادخواست کراهت شدید از زوج داده ایم و قاضی از بنده سوال کرد که حاضری سکه های پرداخت شده را برگردانی و بنده قبول کردم برگردانم و طلاق خلع بگیرم چون واقعا ادامه زندگی بسیار برایم دردناک و غیرقابل تحمل هست.
حال قاضی فرمودند که در چند روز آینده داور خود را معرفی کنیم به دادگاه و سپس قرار شد دادگاه برای بنده و همسرم جلسه ای جهت بازگویی مشکلات زندگی مان برگزار کنند.
با توجه به این موارد و اینکه بنده حاضر به برگرداندن تمام سکه های پرداخت شده را دارم قاضی حکم بر طلاق خواهد داد؟
ضمنا اینکه در اخر جلسه همسرم عکسهایی که ۸ ماه پیش جهت آشتی امده بودند و مثلا در حال آشتی بودیم ولی دوباره اختلافاتمان بالا گرفت و در ان مدت یک ماهه با پسر ۴ ساله مان جهت گردش رفته بودیم، پرینت گرفته بودند و به قاضی دادند در حالی که من گفتم این عکس برای چند وقت پیش هست.
آیا این عکسها میتواند باعث رد دادخواستم که با عنوان کراهت شکایت کرده بودیم رد شود و قاضی حتی با بذل مهریه و برگرداندن سکه ها و بخشش بقیه حقوق مالی خود حکم بر طلاق ندهد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات کامل شما . قاضی حکم برطلاق خواهد داد .
عکسها باعث ردطلاق شما نخواهد شد

باسلام
باتوجه به اینکه خواسته شده داور معرفی کنید احتمالا قاضی تقاضای شماراپذیرفته و عکسهای سابق بعیداست در نظر قاضی موثر واقع شود ولی بهرحال تصمیم نهایی باقاضی محترم پرونده میباشد

آیا این عکسها میتواند باعث رد دادخواستم که با عنوان کراهت شکایت کرده بودیم رد شود و قاضی حتی با بذل مهریه و برگرداندن سکه ها و بخشش بقیه حقوق مالی خود حکم بر طلاق ندهد

خیر بعید است به استناد این عکس ها قاضی نظرش مبنی بر صدور حکم طلاق تغییر کند با توجه به اینکه در پرونده شما دو ضرب و جرح منجر به دیه هم وجود دارد

با سلام
قاضی دادگاه دلایل شما را پذیرفته که می فرماید
داور مشخص کنید
و اصولا چنین عکس هایی دلیلی بر عدم وجود کراهت نیست
ولی بازهم این امر کاملا شخصی است و به نظر قاضی محترم برمی گردد