آیا میتوانم از فردا از ماشینم بلا مانع استفاده کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #39158442

سلام و خسته نباشی
ماشینی به نام شخص دیگر ثبت نام کرده بودم بعد از یکسال ایشان از بنده شکایت خیانت در امانت کردن و ادعای اینو داشتن که به اجبار ازشون گرفتم در مرحله بازپرسی شکایت ایشان رد شد و نظر بر این شد که ماشین به صورت صوری بنام ایشان بود مدت اعتراض حکم ایشان تمام شد و اعتراض ندادن و حکم احتمالا قطعی شده.
حال سوالی که داشتم من میتونم از فردا از ماشینم بلا مانع استفاده کنم؟
میدونم که باید درخواست تعویض پلاک و تنظیم سند بدم.
آیا ایشان میتونند از ماشین خودشون شکایت کنند؟
و دستور توقیف به پلیس +۱۰ یا نیروی انتظامی بدن؟
با توجه به اینکه ایشون هیچ مدرکی از ماشین ( کارت ماشین سند یا غیره ) ندارن.
و همه مدارک دسته منه.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید استفاده کنید

سلام
امکان استفاده از ماشین را دارید اما اگر اسناد خودرو به نام شما نیست بهتر است جهت جلوگیری از بروز مشکلات بعدی نسبت به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید

با سلام عطف به پاسخ های قبلی میتونید از خودرو یاد شده استفاده نمایید ولی لازم است به منظور رفع مشکلات بعدی دادخواست الزام به انتقال رسمی خودرو یاد شده به نام خود و فک پلاک را مطرح نمایید تا رسما اسناد خودرو به نام شما انتقال یابد.

بله میتوانید از ماشین استفاده نمایید

سلام.استفاده از ماشین بلامانع است مگر اینکه خلافش ثابت شود.