تعویض قفل درب منزل توسط زن، چه مجازاتی برای او دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۱۱۳ #39134066

سلام خسته نباشید
خونه مال پدر زوجه است، اگه زوجه شوهرش را از خونه بیرون کنه و قفل درب منزل را عوض کنه که شوهرش نتونه وارد خونه بشه حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که این اقدام با موافقت پدرشان بوده است و هیچ رابطه استیجاری بین پدر زوجه و زوج وجود نداشته است زوجه مرتکب هیچ جرم و تخلفی نشده است. زوج وظیفه تامین نفقه که مهمترین ان مسکن است را برعهده دارد.

با توجه به اینکه منزل متعلق به ایشان می باشد شما هیچگونه ادعایی نمی توانیم مطرح نماید مگر اینکه قرارداد اجاره ای در این خصوص با پدرزن خویش داشته باشید

با سلام ووقت بخیر
زوج موظف است مسکنی را برای تمکین زوجه تهیه کند که زوجه تمکین عام و خاص داشته باشد . و چون ملک به نام پدرزوجه می باشد میتواند مانع ورود زوج شودو زوج درصورت عدم ورود نمیتواند اقدام قضایی کند.

زوجه مرتکب هیچ جرمی نشده

تهیه مسکن جزء نفقه زوجه بوده و تهیه آن به عهده زوج می باشد بنابراین چنانچه ملک متعلق به پدر زوجه باشد ممانعت از ورود زوج توسط زوجه به منزل مانعی نداشته و زوج موظف است مسکنی تهیه و الزام به تمکین زوجه را در ملک مذکور درخواست نماید.