میتوان از شورای حل اختلاف دستور تخلیه گرفت یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۵ #39127908

قراردادی در سال ۹۳ بین مالک و مستاجر در بنگاه نوشته شده و از ان به شفاهی بوده است وامسال هم بر تمدید اجاره . که به دلایلی مالک در سر رسید منصرف شده و یک ماه به مستاجر وقت داده که ملک را تخلیه نماید . با توجه به اجاره نامه سال ۹۳ که فقط امضا موجر و مستاجر هست و بنگاه اما شهود فقط یک نفر . میتوان از شورای حل اختلاف دستور تخلیه گرفت یا خیر؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستورتخلیه ظرف مدت یک هفته زمانی است کهددوشاهد آن را امضاء کرده باشد

سلام
باید اقدام به تکمیل بخش شهود قرارداد نموده و متعاقبا مبادرت به طرح دعوای تخلیه نمایید

بله میتوانید به استناد قرارداد اولیه دستور تخلیه بگیرید .

درود بر شما.
با توجه به اینکه هنگام وقوع و تنظیم اجاره یک نفر شاهد اجاره را گواهی و امضا کرده اند امکان اخذ حکم تخلیه فوری میسر نیست. از اضافه نمودن امضا جدید به عنوان شاهد خودداری نمایید.
برای تحویل گرفتن مورد اجاره با مستاجر توافق کنید و یا دادخواست تخلیه بدید حکم در وقت مقتضی صادر خواهد شد.

با سلام
دستور تخلیه مطابق ایین نامه قانون روابط موجر ومستاجر نیاز به امضا دو نفر شاهد خواهد داشت ونقص در امضا از موارد صدور حکم تخلیه می باشد لذا دستور تخلیه مبنای قانونی نخواهد داشت و همانطور که همکار محترم فرمودند از قید امضا جدید در اجاره نامه امتناع نمایید

چون دو شاهد وجود ندارد دفتر تخلیه فوری امکان پذیر نیست ولی میتوانید حکم تخلیه بگیرید

با سلام، پاسخ منفی است، از شرایط گرفتن دستور تخلیه از شورای ، امضا دونفر شاهد در ذیل اجاره نامه است.