انکار خرید جهیزیه از طرف زوجه چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۹ #39113

با سلام
در عقد نامه قید شده که 10 میلیون تومن جهیزیه برای زوجه خریداری شود بنده نیز به اندازه 10 تومن برای زوجه جهیزیه خریده ام. حال زوجه جهیزیه را استرداد نموده و به دادگاه شکایت نموده که اینجانب هیچگونه جهیزیه ای برای زوجه نخریده ام و بایستی ادای تعهد نمایم. حال چگونه می توانم از خود دفاع کنم؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میبایست که به دادگاه مراجعه نموده و ضمن ارائه فاکتور خرید اجناس جهیزیه اثبات نمائید که این وسایل توسط شما خریداری شده است.در این صورت دیگر زوجه قادر به استرداد جهیزیه نخواهد شد.

موید باشید