میتونم با پدر بچم صیغه موقت باشم که بتونم بچه رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۶ #39111991

سلام و ممنون از جوابتون ولی به من تو بیمارستان گفتن تا پدر بچه نیاد امضاء کنه تو نمیتونی بچه رو بگیری و میبرنش بهزیستی. میتونم با پدر بچم صیغه موقت باشم که بتونم بچه رو پس بگیرم؟و برای شناسنامه گرفتن واسه بچم داخل شناسنامه پدرشه میشه ثبت نشه چون در این صورت راضی شده صیغه موقت بخونیم بچمو پس بگیرم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باحضورپدرفرزتد و امضاء رضایت نامه فرزند را تحویل داده می شود
برای اخذ شناسنامه بنام خودتان درصورت داشتن صیغه نام کار آسان تر درغیراینصورت ثبت احوال شناسنامه صادرنمی کنه

با سلام، از پدر بچه رضایت نامه بگیرید. همچنین می توانید دعوی اثبات نسب مطرح کنید که بعد از اثبات پدر طفل ملزم به گرفتن شناسنامه و اسم ایشان درج می گردد

سلام در صورتیکه پدر رضایتنامه دهد می توانید فرزند را تحویل بگیرید.

سلام
در صورتیکه پدر رضایتنامه را امضا نماید مکیتوتانید فرزند را تحویل بگیرید.

سلام
در صورتیکه پدر رضایتنامه را امض

با سلام
با امضاء رضایتنامه موجود در بیمارستان می توانید فرزند خود را تحویل بگیرید

نیازی به عقد موقت نبوده و به صرف امضاء رضایتنامه فرزندتان تحویل خواهد شد . در صورتی که پدر حاضر به اخذ شناسنامه نباشد میتوانید راسا اقدام به دریافت شناسنامه با نام خانوادگی خود نمایید ولی اگر قرار بر اخذ شناسنامه توسط پدر باشد لزوما نام طفل در شناسنامه وی درج خواهد شد .