درخواست خسارت به چه صورت انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #39071914

با سلام درخواست خسارت دارم و پس گرفتن مبلغ پولم که از من اضافه گرفتن. من از طریق یک پیج اینترنتی با تجهیزات پزشکی____ آشنا شدم که دستگاه درمااف از این شرکت خریداری کردم اما خراب بود و بنده دستگاه را برای تعویض پس فرستادم و دستگاه من را که قیمت یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومن بود را با دستگاهی دیگر که گفتن یک میلیون و دویست هزار تومان است تعویض کردن و مابقی را کوکتل زیبایی دادن بعد از اینکه دستگاه بدست من رسید متوجه شدم قیمت واقعی دستگاهی که در دست دارم مبلغی بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزاز تومن است که پانصد تا هفتصد هزاز تومان از من اضافه گرفتن و وقتی با این شرکت تماس گرفتم با الفاظ رکیک با بنده صحبت کردن من خواهان پس گرفتن خسارتم هستم لطفا بررسی کنید من از طریق این دستگاه میخواستم در امد زایی کنم و پولی نداشتم اما این شرکت با قیمت های گزاف و توجیه گرانی خود من را گول زدن و روزانه افراد بسیاری مثل من دچار همچین مشکلی میشوند لطفا و خواهشا استدعا میکنم خسارت من را بگیرید و پیگیری کنید با تشکر

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اقامه دعوی با تنظیم دادخواست به عنوان مطالبه وجه مازاد پرداختی باز باب خرید دسگاه و کلیه خسارت
و اینکه اسناد و مدارک شما باید با قیمت ادعا شده شما برابر باشد
البته این مظر بنده می باشد

با سلام
شما با اقامه دعوی بر علیه شرکت یا سایت و با استناد به فیش واریزی و مدارک تحویل پستی دستگاه ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید