آیا من میتوانم سفته های کاری خودم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۵ #39066367

با سلام و خسته نباشید
بابت حسن انجام کار من به شرکت یک سفته ۱۰ میلیونی دادم و در طول کار نیز دوباره از همه کارگران و کارمندان سفته ۵ میلیونی بابت حسن انجام کار گرفتند و یکبار وام ۲ م گرفتم که بابت آن سفته و ضامن خواستن دوباره نذاشتن چیزی بنویسم و کپی برداری و یادداشت کنیم بنده نمیدانستم و کسی هم به من نگفته بود باید پشت سفته بنویسم بابت حسن انجام کار و حتی کپی و شماره سفته را نیز نگرفتم اما یکبار که وام ۳میلیونی گرفتم کپی برگه ضامنین و کپی سفته را گرفتم. با توجه به اینکه هر کس دنبال سفته هایش می آید شرکت میگوید بعد از ۵ سال سفته را پس میدهیم و بعد ۵سال هم میگویند پاره کردیم یا گم شده است، آیا من میتوانم سفته های کاری و وامی خودم را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول بنابر عرف،سفته هایی که به محل اشتغال اعطا میشود از باب حسن امجام کار میباشد.
شما میتوانید اظهار نامه ای مبنی بر استرداد سفته ها به طرفیت ایشان راسال نمایید و همزمان موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید.

درود برشما
با استعلام از بانک مرکزی میتوانید سفته هایی که خریداری کردید مشخص شود.
و در جهت دریافت سفته ها اظهارنامه ایی به شرکت ارسال کنید و در صورت نداشتن نتیجه مطلوب از طریق مراجع قضایی دادخواست استرداد مطرح نمایید.