اگه کلاهبرداری باشه من هم مجازات خواهم شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #39045775

من از طریق شیپور با یک کانال اشنا شدم که فروشگاه اینترنتی بود و برای فاکتور نویسی و خرید نیاز به نیرو داشت .
الان سه روزه که همکاری میکنم باهاشون و کار خرید هم . خرید ارز هست چون میگن ما ارز خارج کالا میخریم . الان مشکوک به سو استفاده از حسابم هستم . پول بعضی مشتری ها به حساب من میاد و حدود ۱۵۰ میلیون خرید کردم از این پول و الان واقعا ترسیدم . چون مشتری ها شماره کارت من رو دارن . و اگه کلاهبرداری باشه من گیرم . چکار باید انجام بدم ؟ راهنمایی کنید لطفا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مشتریها در رابطه با اجناس خریداری شده شکایتی داشته یا موضوع قاچاق اجناس مطرح شود مطمئنا شما دارای مسئولیت خواهید بود .

اگر ثابت کنید که هیچ اطلاعی از محرمانه بودن عمل ندارید میتونید تبرئه بشید و مجازات شامل حال شما نمیشه در غیر اینصورت با حصول بعضی شرایط و احراز عنوان محرمانه توسط مقام قضایی شاید شریک جرم محسوب بشید و مجازات شامل حالتون بشه

با حصول شرایطی هم کلاهبرداری و هم پولشویی شامل این موضوعی که طرح کردید میشه