دادگاه میزان ضرری که این شخص به من زده چگونه محاسبه میکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۰ #38949845

با سلام خدمت کارشناسان و وکلای گرامی
در بهمن ماه سال ۹۵، در یک شرکت پیمانکاری سهامی خاص ۴۵ سهم از ۱۰۰ سهم به نام منتقل شد. اخیرا بنده متوجه شدم که ۵ ماه بعد یعنی خرداد ۹۶ همان شخص بدون اطلاع من ۴۵ سهم را با امضای جعلی من به نام خودش منتقل کرده و منو از شرکت خارج کرده و در این مدت ۳ پروژه هم انجام داده و بعدش سهمی که از من به نام خودش کرده رو به شخص دیگه ای منتقل کرده.
حالا قصد دارم شکایت کنم و چند سوال دادم:
۱. مجازات طرف چی هست؟
۲. دادگاه میزان ضرری که این شخص به من زده چطور محاسبه میکنه؟
۲. و مهمترین سوال اینکه اگر طرف مجازات بشه آیا در قبال بدهی ها و مالیات هایی که شرکت بار آورده مسئوله یا اینکه مسئولیتش پای من هم هست؟

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول تقدیم کنید در دادگاه نیز دادخواست مطالبه ضرر و زیان دهید چنانچه خاطی از مدیران شرکت باشد در قبال اشخاص ثالث به جهت تخلفات اش خودش مسئول است نه شرکت

سلام آقای معمار
ایشان مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده اند و تمامی این نقل و انتقالات باطل و بلااثر است و از این باب هرگونه خسارتی به شما و شرکت وارد شده قابل مطالبه است

با سلام جرایم واقع شده جعل سند عادی و استفاده از سند مجعول و انتقال مکرر مال غیر و همچنین تحصیل مال نامشروع در خصوص منافع پروژه های اخذ شده خواهد بود. بدهی ها و مالیات بر عهده شرکت به عنوان شخصی حقوقی است و این موضوعات به سهامداران به عنوان اشخاص حقیقی ارتباطی نخواهد داشت.

مجازات طرف جعل، تحصیل مال از طریق نامشروع ، خیانت در امانت، انتقال مال غیر هست
دادگاه میزان ضرری که این شخص به شما زده را از طریق ارجاع به کارشناسی مشخص می کند
و جواب مهمترین سوال شما اینکه اگر طرف مجازات بشه ،در قبال بدهی ها و مالیات هایی که شرکت بار آورده مسئول است.

سلام

جرم ارتکابی جعل و استفاده از سند مجعول می باشد...

خسارت وارده هم با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری محاسبه و حکم به پرداخت آن صادر میشود

سلام
در کلاهبرداری، نتیجه جرم، بردن مال غیر است،میزان ضرر وارده توسط کارشناس ارزیابی می گردد
هر کس در اسناد و نوشته‌های غیررسمی جعل کند یا از سند مجعول استفاده کند
؛ علاوه بر جبران خسارت به حبس از ۶ ماه تا دو سال یا پرداخت سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

درصورت شکایت میزان ضرر وارده توسط کارشناس ارزیابی می گردد