سند اصلی آمده و صاحبخانه جدید شاکی است از اینکه پارکینگ مزاحم در سند دارد؛ آیا میتواند از طریق قانونی اقدام نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #38924186

با سلام ما هنگام فروش آپارتمان به درخواست خریدار پارکینگ خود را که پارکینگ مزاحم بود با پارکینگ داییم که پارکینگ مزاحم نداشت عوض کردیم و در محضر پارکینگها جابه جا شد و سند گرفتیم ولی قبل از اینکه سند داییم بیاید مشتری برای آپارتمانش پیدا شد و برایشان توضیح دادیم که پارکینگ این واحد کجاست و نیز گفتیم که جابه جا کردیم ولی کپی سند قبلی دست مشتری بود و حالا سند اصلی آمده و صاحبخانه جدید شاکی است از اینکه پارکینگ مزاحم در سند دارد آیا میتواند از طریق قانونی اقدام نماید؟ راهکار شما چیست؟ متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، اگه ثابت کنه که از تغییر پارکینگ‌ها اطلاع نداشته ، امکان طرح دعوی وجود داره چون شما اسناد قبلی رو بهش تحویل دادین می‌تونه این ادعا رو داشته باشه

باید به قرارداد رجوع کرد در صورتی که در قرارداد به پارگینگ مزاحم اشاره شده باشد ادعای خریدار پذیرفته نیست

بستگی به قرارداد تنظیمی داشته و اگر در قرارداد به موضوع پارکینگ مزاحم اشاره شده باشد ادعایی از خریدار پذیرفته نمیشود .

باسلام
چنانچه تغییرات بصورت محضری ثبت گردیده و خریدارمطلع بوده اند مشکلی نخواهید داشت، اما چنانچه صاحبخانه قبلی در قرارداد به خریدار فعلی این موارد را نگفته باشد و درج نشده باشد ،صاحبخانه جدید میتواند مدعی باشند و صاحبخانه قبلی مسئول جلب رضایت ایشان میباشند.