این جلب به دادرسی چیست و آیا بازداشت میشم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۱ #38917319

با سلام خدمت اساتید محترم
همسر بنده از بنده شکایت ترک اتفاق کرده بود که اکنون بازپرس پرونده رای به جلب دادرسی داده است .درصورتی که بنده خرج و مخارج همسر خود را تا الان پرداخت کرده ام که فیش های واریزی آن موجود است . بنده فقط پنج ماه اول سال رو نتونستم پرداخت کنم که معوقه آن را پرداخت کرده ام و اکنون چیزی به همسرم بدهکار نیستم باید چکار کنم . ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه برای شما جلب به دادرسی صادر شده باید در جلسه دادگاه حاضر شوید و مدارک و مستندات خود دال براینکه نفقه را پرداخت کردید ارایه نمایید و از خود دفاع کنید.

باسلام
قرار جلب به دادرسی یعنی دادسرا اتهامی انتسابی به شما را محرز دانست و کیفر خواست را صادر کرده و پرونده را برای رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارجاع داده که تا زمان جلسه دادگاه اگر تامین بسپارید مانع از جلب میشود وگرنه جلب خواهید شد.

با دلایل و مستندات خود در دادگاه حاضر شوید و دفاع کنید

سلام، به این معنیست که تحقیقات دادسرا انجام و قرار مجرمیت شما صادر شده و پرونده به دادگاه ارسال شده و این به معنی جلب شما نیست. به فیش های واریزی و تاکید بر عدم سونیت در جرم ارتکابی از خویش دفاع نمایید.

سلام شما در دادگاه حضور یابید واز خود دفاع نمایید با نظر قاضی و پرداخت محکوم به حبس نخواهید شد موفق باشید

سلام قاضی پرونده با شرایط تامین مناسب میتواند کفالت ویا وثیقه باشد و میتوانید مبلغ محکوم به را به زوجه پرداخت نمایید و ممکن است با نظر قاضی حبس نشوید موفق باشید

با سلام جلب به دادرسی قسمتی از روند پرونده های کیفری در دادسرا است و با توجه به توضیحات شما و با دفاع مناسب جای نگرانی نیست .