محاسبه سهم الارث زوجه زمانی که پدر و مادر متوفی جز ورثه باشند چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۷ #38914041

سلام ۵ تا ورثه ایم خودم ( پسر ) خواهرم مادرم پدربزرگ و مادربزرگ و اموالمون هم ۴ واحد آپارتمان است به قیمت ۲ میلیارد. از اداره ثبت سوال کردم به من گفتند مادرم فقط از بچه ها یعنی من و خواهرم سهم می برد از پدربزرگ و مادربزرگم سهم نمی برد ایا این درست است و اینکه با توجه به قیمت اموال سهم هر کسی لطفا مشخص کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادرتان علاوه بر مهریه و اجرت المثل یک هشتم اموال غیر منقول و ثمنیه اعیانی را ارث می‌برند.

سلام اموال مرحوم پدرتون اول دیون دفن وکفن وبعد دیون ممتاز شامل مهریه واجرت المثل مادرتون
دوم از کل اموال یک ششم آن به مادربزرگ ویک ششم آن به پدر بزرگتون
سوم از قیمت اموال غیرمنقول یک هشتم آن به مادرتون
وچهارمبه پسران دوبرابر دختران تقسیم خواهد شد