آیا امکان دارد که صلح نامه قدیمی، سند های ما رو ابطال کند و ۲۰ تا خانواده که همگی به صورت قانونی خرید کردند رو بی خونه میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۰۲ #38860097

با سلام

من قبلا هم راجع این قضیه سوال کردم و دوستان لطف کردن جواب دادن.

بعد اینکه رای دادگاه سال ۹۲ کیفری رو دقیقا بررسی کردیم متوجه شدیم دادگاه توی رایش اشاره کرده که آپارتمان ما در سال ۱۳۴۳ با سند صلح از طریق مالک اصلی به شخصی که الان دنبال ابطال سند های ما هستند منتقل شده و ۲ سال بعد باز یه وکالت به شخصی دادن که ملک رو بفروشه و الان دادگاه فقط رای دادن که وکالت دومی جعلی بوده و چون خرید فروش ها بعدی روی آن انجام شده، آپارتمان ما الان سندش قانونی نیست در حالی که ما پارسال با سند تک برگ و کلیه استعلام ها به صورت قانونی خریداری کردیم.

در نهایت سال ۹۲ دادگاه کیفری اون آقا که صلح نامه ای از سال ۴۳ دارند رو فرستادن دادگاه حقوقی برای ادعای مالکیتشون و ایشون بعد ۵ سال تازه بهمن ۹۷ دادگاه حقوقی دادخواست دادند،حالا از اون سال ۴۳ تا الان این سند ها ۱۰ بار شایدم بیشتر گشته تا رسیده دست ما.

میخوام بدونم دادگاه اینقدر راحت با یه صلح نامه از سال ۴۳ میاد سند های ما رو ابطال میکنه و ۲۰ تا خانواده که همگی به صورت قانونی خرید کردند رو بی خونه میکنه؟

چون نفرات اون سال ها همه توی دادخواست ها و رای ها نبودن و الانم مجهول المکانن و اگه زنده باشن راحت ۸۰ ۹۰ سالشونه و مطمئنا نمیتونن میلیاردها تومن پول ما رو بدن.

تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میخوام بدونم دادگاه اینقدر راحت با یه صلح نامه از سال ۴۳ میاد سند های ما رو ابطال میکنه و ۲۰ تا خانواده که همگی به صورت قانونی خرید کردند رو بی خونه میکنه؟
اگر اثبات شود که وکالت در فروش جعلی بوده تمامی معاملات ی که بعد از آن واقع شده محکوم به بطلان است
و شما می توانید برای دریافت پول خود به فروشنده ماقبل خود مراجعه کنید همینطور تا برسد به کسی که وکالت اولیه جعلی را داده است
این موارد مشمول مرور زمان نمی شود