آیا برای تهیه مسکن مستقل اینچنین عمل کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۳ #38850729

سلام.من زوجه هستم و محل سکونت مشترک متعلق به بنده هست و می خوام شوهرم را از خانه بیرون بندازم ولی میترسم با تعویض قفل از طریق قانونی دچار مشکل بشم و یا به زور بخواد از بالای درب وارد بشه.حال چکار کنم و چه راهنمایی میکنید ایا اظهار نامه زیر خوبه یا نه.
مخاطب محترم جناب اقای
باسلام
نظر به اینکه مدت

سال است علیرغم رضایت اینجانب در ملک مسکونی متعلق به من واقع در پلاک ثبتی. سکنی دارید و با وجود تاکیدات فراوان و تذکر مدام، از تکلیف خود راجع به تهیه مسکن که بنا به ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی بخشی از نفقه است، امتناع ورزیده اید و از تادیه اجرت المثل ایام تصرف و یا تنظیم قرارداد اجاره نیز شانه خالی کرده اید و بدین وسیله اسباب تضرر و اینجانب را فراهم کرده اید بموجب این اظهارنامه به شما اعلام میکنم حضورتان در ملک مسکونی من مشمول مقررات غصب بوده و ما به ازای شرعی وقانونی دارد. بنا به مراتب:

۱-ظرف مهلت سه روز از ابلاغ اظهارنامه نسبت به رفع تصرف اقدام نمایید.

۲-ظرف مدت یکماه نسبت به تهیه مسکن واثاثیه و پرداخت هزینه های متعارف زندگی من و فرزند مشترک، (تامین نفقه) اقدام فرمایید، در غیر این صورت ناگزیر از توسل به قانون بوده و هزینه ها وخسارات ایجاد شده بر عهده شما خواهد بود

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درست اقدام کردید

سلام و ارادت
بله اظهارنامه صحیح است ، ولیکن میتوانید قفل را تعویض کنید و منع قانونی ندارد چون مالک هستید و اگر قصد ورود به زور یا از بالای درب را داشتند با ۱۱۰ تماس بگیرید تا با ایشان برخورد قانونی صورت گیرد و صورتجلسه شود ، زیرا نتیجتا با ارسال اظهارنامه هم ممکن است ایشان قصد ورود کنند و شما چاره ای جز تعویض قفل و جلوگیری از ورود و برخورد قانونی ندارید .

شما میتوانید مانع حضور همسرتان شوید

بله اقدام شما در این خصوص قانونی بوده و می توانید قفل خانه را تعویض کنید

با سلام باتوجه به اظهارنامه مذکور شما در دادسرا اقدامات بعدی را بخواهید .

با سلام . متن اظهارنامه خوب است و بهتر است تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را نیز اضافه نمایید و تعویض قفل مشکلی برای شما ایجاد نمی کند درصورت اعتراض همسرتان با ۱۱۰ تماس بگیرید . موفق و مؤید باشید .

اقدام شما صحیح است .........