چه اتفاقی برای خانه می افتد آیا دادگاه آن را برای فروش میگذارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۳ #38844831

پدر من قبل از مادرشون فوت کردند و عمو و عمه درخواست ارث کردند در آخر قرار به کارشناسی اموال شده
آیا عمه یا عمو حق دارند سهم خودشان را تخریب کنند یا بفروشند به کسی؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهمشان قابل فروش می باشد .

سلام. حق فروش دارند و شما اولویت در خرید دارید ولی تخریب خیر نمی توانند. موفق باشید.

دروود،بله به نسبت سهم خود مالکیتشان نسبت به آن سهم مفروض میباشد و حق دخل و تصرف در سهم خود را دارند.

با سلام بله سهمشان را می توانند بفروشند

سلام و درود
تخریب خیر
فروش آری
موفق و موید باشید

میتوانند سهم خود را بفروشند

درود بر شما، تخریب خیر، لکن میتوانند اقدام به فروش کنند که در این خصوص رویه بر این است که شما در اولویت خرید هستید.