آیا میتونه مزایده رو باطل کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۸ #38820916

سلام من یه ملکی رو که با سند رسمی به نام پدرشوهر مرحومم بود بازداشت کردم برا قسمتی از مهریه و میزان سهم ارث شوهرم مشخص و کارشناسی شد و رفت برا مزایده که هفته آینده است حالا امروز شوهرم پیام داده که من مزایده را باطل میکنم یه چیزایی راجب شخص ثالث میگفت نمیدونم منظورش چیه منظور از شخص ثالث چیه
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا از طریق اعتراض ثالث اجرایی اقدام خواهند نمود

درود بر شما، در حدود فرمایش شما احتمالا منظور ایشان اعتراض ثالث اجرایی‌ست، که در این مورد چنانچه اعتراض وارد باشد امکان ابطال مزایده وجود دارد.

تحت شرایط خاصی اعتراض ثالث امکان دارد درحدسوال شما پاسخ گویی گردید باتشکر

با اعتراض ثالث اجرایی می تونند

با سلام
میتوان بعنوان شخص ثالث ورود نمود و اگر ادله و مستندات کافی برای ادعای خود نداشته باشد مزایده اجرا خواهد شد

سلام .احتمالا منظورشون اعتراض ثالث می باشد باز هم باید موارد بصورت دقیق بررسی بشه تا بتوان پاسخ درست ارائه کرد

درود
شاید منظورشان اعتراض ثالث اجرایی می باشد.