کارشناس رایانه چگونه پرونده را رسیدگی می کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۱ #38804221

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده در شرکت کامپیوتری مشغول به کار بودم و کارفرما به خاطر دسترسی غیر مجاز در سیستم رایانه ای از بنده شکایت کرده است، ادله کارفرما دوربین مداربسته بوده است که بنده پشت سیستم رایانه ای حضور داشتم و مرتکب تخلف شدم. درحالی که دسترسی غیر مجاز با کد کارمند دیگری صورت گرفته است و کارمند دیگری تخلف کرده است، بنده در تمام مراحل دادرسی تمام اتهامات را انکار کردم و اظهار نمودم که بنده در آن تاریخ دسترسی غیر مجاز در محل کار نبودم و به علت مشکلات جراحی زانو در منزل استراحت می کردم و گواهی پزشک هم دارم و به بازپرس ارائه دادم و شاهد هم دارم و ادعای کارفرما مبنی بر حضور بنده پشت سیستم رایانه ای و فیلم دوربین مداربسته کذب می باشد، بازپرس برای حل این موضوع پرونده را به کارشناس رسمی دادگستری در زمینه رایانه ارسال نموده است و ظرف ۳۰ روز کارشناس باید نظریه خود را اعلام نماید و هزینه کارشناس هم بنده پرداخت کردم.
سوال بنده این است که
۱_ کارشناس رایانه چگونه پرونده را رسیدگی می کند؟
۲_ آیا بنده در این پرونده تبرئه میشوم؟
۳_ کارشناس چگونه نظر خود را ارائه می دهد؟
۴_ چگونه می توانم از خودم دفاع کنم؟
ممنون از پاسخ وکلای و کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موارد را بایستی از خود کارشناس پرس و جو نمایید .

نظر کارشناس تخصصی است و میداند که چه کند

دوربین مداربسته در صورتی که صورت شما معلوم باشد غیر قابل انکار می باش

این امری تخصصی است و کارشناس از تمام عوامل رایانه استفاده می کند تا بتواند این امر را اثبات کند ممکن است تبرئه شوید و کارشناس نظر خود را کامل در برگ کارشناسی می نویسد و نتیجه را اعلام می کنم شما می توانید به نظر کارشناس اگر به ضررتان بود اعتراض کنید

با سلام یک متخصص و کارشناس رسمی این رشته با استفاده از علامت ها و نشان ها و رد پاهای مختلف باقی مانده در سیستم میتواند اصل دسترسی و نفوذ و نحوه و بخش های مختلف درگیر را شناسایی کند نرم افزارهای متعددی هم برای کشف اینگونه موضوعات وجود دارد.

سلام
۱- کارشناس باید از صلاحیت لازم در حوزه‌های ارجاعی برخوردار باشد
و به معنای واقعی متخصص، متبحر، مجرب و مسلط به علوم
در حوزه کارشناسی مربوطه باشد.
۳- مضاف بر اینکه نظریات کارشناسی باید مقبول و مورد پذیرش قاضی باشد
کارشناسی جنبه طریقیت دارد یعنی طریقی است جهت حصول علم قاضی»
۴-با توجه ب گواهی و شاهد و همچنین وکیل بگیرید
برای دفاع از خودتون
۲- اصل بر برائت متهم است مگر اینکه دلیل قاطع بر مجرمیت وی موجود باشد. لذا برای مجرم قلمداد نمودن فرد باید دلیل قاطع وجود داشته باشد.

کارشناسی رایانه براساس اطلاعات رایانه ای بایستی نظر بدهد ساعت روز ماه ورود به سایت اعلام کند وهمینطور بررسی شود که دوربین ها مدار بسته در همان روز اتفاق جرم همخوانی دارد وایا دسترسی غیر مجاز واقع شده وازاین قبیل سوالات پاسخ می دهد ودفاع شما همین نظر کارشناسی است در صورت ان را قبول نداشتید می توانید به ان اعتراض کنید