تغییر فامیلی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۴ #38768432

سلام و خسته نباشید خدمت شما.آیا می توان فامیل نظری را تغییر داد به پارسا فر؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صلاحیت ثبت احوال است و شخصا تشریف ببرید

درموارد زیر تغییر نام خانوادگی ممکن است .
نام خانوادگی بیش از دو کلمه و یا بیش از یک کلمه و یک حرف یا عدد یا پسوند و یا بطور مطلق یا مضاف نام محل باشد . مانند : دو اصل تهرانی ، علی نژاد مطلق ، عدنان تکان تپه تهرانی ، آحسینی پور ، طباطبائی ط
نام خانوادگی از واژه های مستهجن و ناپسند ترکیب شده باشد . مانند : گدا پور ، پدر سوخته ، لش
نام خانوادگی از واژه های خارجی باشد . مانند : جانسون , چارلتون و ….
نام خانوادگی های مذموم که مغایر ارزشهای فرهنگ اسلامی باشد. مانند بی دین – شیطان پرست و ….
اسامی محل بطور مطلق و مضاف . : مانند کرجی ، افخمی تبریزی .
خذف پسوند و یا پیشوند حاوی محل مثل شیرازی ، یزدی ، بیدآبادی و ..... بدون رعایت حق تقدم انجام می شود .

تغییر شهرت ممکنه قبول شود اما باید از لیست شهرت های اعلامی ثبت احوال یکی را انتخاب کنید

درود بر شما، برای تغییر نام‌خانوادگی بایستی از لیست اسامی موجود در ثبت احوال انتخاب نمایید.

با سلام و احترام
بر اساس ماده چهل قانون ثبت احوال تغییر نام خانوادگی با تصویب سازمان ثبت احوال کشورخواهد بود و بر اساس تبصره همان ماده نیز موارد تغییر نام خانوادگی مطابق آیین نامه اجرایی این قانون می باشد. به ثبت احوال مراجعه نمایید.

بهتر است از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

با سلام
اولا مطابق ماده ۴۰ قانون ثبت احوال تغییر نام خانوادگی با تصویب سازمان ثبت‌احوال کشور خواهد بود.
ثانیاحق تقدم نام خانوادگی با رعایت تاریخ تقدم صدور اسناد مختص اشخاصی است که به نام آنان در دفاتر مخصوص نام خانوادگی ادارات ثبت‌احوال به ثبت می‌رسد و دیگری حق اختیار آن نام خانوادگی را در آن اداره ندارد مگر با اجازه دارنده حق تقدم
لذا در صورتیکه در صدد تغییر نام خانوادگی خود بنام پارسا فر هستید باید از بزرگ خاندان این نام خانوادگی رضایت نامه محضری جهت استفاده از این نام خانوادگی
را کسب نمایید وبا ارائه ان به ثبت احوال مقدمات تغییر نام خانوادگی شما میسور گردد