روش نپذیرفتن صلاحیت شورای حل اختلاف چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #38739304

با سلام
سوالی مطرح کرده بودم من باب نپذیرفتن صلاحیت شورای حل اختلاف که چون سوالم کامل نبود جواب درستی نگرفتم.

مقداری زمین بصورت ارث و مقداری بصورت مبایعه نامه تحت تملک اینجانب است که طی سالها فقط قسمتی از این زمین مورد استفاده قرار می‌گرفته و مساحی هم نشده بود، قسمتی که بصورت مبایعه نامه در سال ۶۸ منتقل شده(زمین سند ندارد) بصورت کامل تحت تصرف نبوده و برخی از وراث از حدود ۷ سال پیش بعلت عدم حضور من برای خودشون از این ملک استفاده میکردند و حتی الان بصورت عدوانی هم وارد ملک بنده شده و دیوارکشی کردند.
بنده امسال پس از اطلاع از موضوع جلوی عبور اونها رو از مسیری که عبور میکردند(کاملا در زمین بنده) گرفتم.

الان ۲ نفر بدون هیچ مدرکی دعوای ممانعت از حق رو به شورای حل اختلاف دادن.

دلیل من برای رد صلاحیت شورا:

اول اینکه چون پرونده های دیگه ای تو دادگاه(تصرف عدوانی و...) دارن، نمیخوام همه مدارک رو اینجا ارائه کنم تا دستم خالی نشه و در ضمن اظهاراتشون تو بقیه پرونده ها مدنظر قرار بگیره و میخوام همه پرونده ها با هم تجمیع و یکجا رسیدگی بشه.
و دوم اینکه چون همه شاکی نیستن و فقط ۲ نفر از ورثه شاکی هستن و مطمئنا بعد از اینکه حکم به نفعشون نباشه حتما اعتراض میکنن، میخوام پرونده یکسره به دادگاه بره که وقت کمتری گرفته بشه.

ارزش همین قسمت از ملک بیشتر از بیست میلیون تومان است.

چطور صلاحیت شورا رو نپذیریم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . دعاوی راجه به اموال غیر منقول به هر میزان و ارزش که باشد از صلاحیت شورای حل اختلاف خارج است .

شما با اثبات این مطلب که ارزش ملک بیش از ۲۰ ملیون است می توانید به صلاحیت شورا ایراد وارد کنید و صلاحیت ذاتی شورا را رد کنید
اما باقی دلایلتان برای ایراد صلاحیت محکمه پسند نمی باشد