فرار کردن از زیر دین مهریه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #38729558

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
من سه ماهی است که برا مهریه اقدام کرده ام و ایشون رو ترک کردم به علت بعضی مشکلات ....همسر بنده دو طبقه خونه به نام داشتن این اقا تا متوجه شدن که من قصد برگشت به زندگی ندارم، در همان یک ماه اول منزل به نام خود رو به اسم شخص دیگه ای زده اند ...
و از اونجایی که مهریه حق قانونی زن میباشد
و این فرد بیشتر از یک واحد نیاز شخصیش نمباشد
و اقدام به این جابجایی کرده اند
حکم این فرد چیست
چون من برا توقیف خونه ایشون اقدام کرده بودم حالا متوجه شدم به اسم شخص دیگری زده اند

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توجه داشته باشید انتقال اموال بعد از قطعیت حکم فرار از دین محسوب می‌شود.

با سلام
البته بایستی فرار از دین شخص برای دادگاه محرز گردد که در اینصورت :
«هر کس به قصد فرار از دین و تعهدات مالی موضوع اسناد لازم الاجرا و کلیه محکومیت های مالی، مال خود را به دیگری انتقال دهد به نحوی که باقیمانده اموالش برای پرداخت بدهی او کافی نباشد عمل او جر متلقی و مرتکب از چهار ماه تا دو سال حبس تعزیری محکوم خواهد شد و در صورتی که انتقال گیرنده نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد شریک جرم محصوب میگردد و در اینصورت اگر مال در مالکیت انتقال گیرنده باشد عین ان و در غیر این صورت قیمت یا مثل آن از اموال انتقال گیرنده بابت تادیه دین استیفاء خواهد شد.»

کلیه معاملات زوج از بعد تاریخ دادخواست طلاق زوجه شرط میباشد
و فرار از دین حکم جلب صادر میشود
و توقیف اموال و اگر حقوق بگیر است یک چهارم دریافتی
موارد توضیحی بیشتری وجود دارد
با ما از طریق مشاوره تلفنی همراه شوید
با تشکر