آیا باید صبر کنم تا منزل را بفروشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۸ #38724276

با سلام
من و همسرم درگیره دعوا و طلاق و وکیل هستیم، بنده ۳ دانگه خونه ایی که توش ساکنم به نام من هستش،۳دانگش هم به نامه همسرم بود که ایشون از ترس مهریه به نام پدرش کرد.حالا الان چند وقته که رفتن خونه رو سپردن به بنگاه که بفروشن میگه بابام سهمشو میخواد.ما هم باید بریم یه جا اجاره کنیم بشینیم وسایلاتو جمع کن.
میخوام بدونم در صورت خالی کردن خونه توسط من اتفاقی میفته؟
یا من باید صبر کنم تا خونه فروش بره بعد برم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست افراز و یا فروش مال مشاع را نمایید و خودتان ملک را بفروشید

باسلام
اگرتوافقی قصد فروش دارید بهتره صبر کنید تا فروخته شود وسهم خودرا دریافت کنید
ضمن اینکه تهیه منزل به عهده زوج است و شما میتوانید اجاره سه دانگ را از شوهرتان مطالبه کنید

ظاهراچون توافقی قصدفروش دارید ، صبرکنید تاخونه بفرش بره

سلام پدر هم حق فروش ندارد و اگر بفروشد شما می توانید با پرداخت رقم فروش به خریدار ، مالک سه دانگ شوید . ضمن این که می توانید درخواست افراز و فروش مال مشاع مطرح نمایید هم چنین از تاریخی که سند به نام شما شده می توانید اجاره سه دانگ را از شوهرتان مطالبه کنید . بهتر است که به خانه جدید بروید تا اجاره سه دانگ دیگر بر عهده شما نیفتد .