چون ملک متعلق به همه است باید به همه اظهار نامه بفرستم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۰ #38649512

سلام.کل وراث یک پسر و سه دختر هستیم که یک خواهر فوت و دارای ورثه میباشد. ما املاک فاقد سند در تصرف دیگران داریم.در ضمن بنده که پسر هستم قبلا املاک دارای سند را از دیگران طی ۷ سال از دادگاه تحویل گرفتم. و حالا برای املاک فاقد سند میخام اقدام کنم؛ ولی بقیه ورثه همکاری نمیکنن و مثل قبل منتظرن‌؛ بنده املاک آماده کنم و بعد بیا نجلو.حالا برای من سخته مثل قبل خرج دادگاه کنم. ۱_چون ملک متعلق به همه است باید به همه اظهار نامه کمک بفرستم یا نه ۲_ اگر بعد از ارسال اظهارنامه همکاری نکنن ۳_ آیا میتوانم در اظهارنامه بگویم اگه همکاری نمیکنین بنده کل املاک و برای خودم پیگیری میکنم و به شما نمیدم. توضیح تمام مدارک در دست من است انحصار وراثت و کلا مدارک موجوده

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید اظهارنامه بفرستید مبنی بر هزینه ها که بعدا طبق همان هزینه ها طبق فاکتور ورزیده ایاب ذهاب غیره از آنها مطالبه کنید اما نمیشود بعد اتمام مراحل اخذ اموال با این دلیل که شما نیامده آید همه را تصاحب کنید

باسلام
بله بایدبه تمام وراث اظهارنامه بفرستی جهت همکاری اگرقبول نکردن خودت اقدام کن وهزینه های دادرسی راازوراث مطالبه کن

درود
بله باید به تمام وراث اظهارنامه بدهید اگر همکاری نکردند خودتان پیگیر شوید و هزینه های انجام را مطالبه کنید.

بله برای بقیه وراث اظهارنامه ای تنظیم کنید و درآن اعلام نمایید ک دراین زمینه همکاری کنند در غیر اینصورت خود اقدام ب عمل و پیگیری کنید و تمامی هزینه های مربوطع از وراث قابل مطالبه هست

با ارسال اظهارنامه به وراث جهت اقدام برای اقامه دعوی و هزیتنه های متعلقه در صورتی که وراث اقدامی نکردند شما می توانید اقدام نمایید و در نهایت هزینه های انجام شده را از وراث مطالبه نمایید

باسلام واحترام
شما میتوانید اقدام به پیگیری نموده وهزینه ها را از همه وراث مطالبه کنید