سهم یک هشتم چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۷ #38634211

طریقه محاسبه سهم یک هشتم زن از اموال شوهرش فقط زمین باشد چطور محاسبه می شود باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در فرض سوال که فقط ماترک زمین است ، یک هشتم از قیمت زمین را ارث می برد .

درود
از خود زمین ارث نمی برید یک هشتم از قیمت ارث می برید.

از سال ۱۳۸۷ با تبصره جدید به قانون ارث، زوجه از همه ماترک زوج ارث می برد و از زمین نیز ارث می برد لذا یک هشتم زمین متعلق به زوجه ی متوفی است .

زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج، یک هشتم از عین اموال منقول مثل ماشین ،یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول مثل خانه، باغ، مغازه اعم از عرصه (زمین) و اعیان (ساختمان) ارث می‌برد.

سلام.سهم یک هشتم فقط از قیمت اموال غیر منقول حساب می شود.

یک هشتم از همان زمین ارث می برد

در خصوص اموال غیر منقول در صورتیکه زوجه از متوفی صاحب فرزند باشد یک هشتم از آن ب ارث خواهد برد قیمت زمین بر اساس ارزش منطقه ای و....محاسبه و یک هشتم آن قیمت ب زوجه خواهد رسید...