آیا در صورت عدم پرداخت اقساط بانکی خودروی رهنی میتوان از فروشنده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۶۶ #3863

سلام خسته نباشید.
پدر بنده بیش از دو سال و نیم پیش یک خودروی پژو 405 از یک نفر خریده به صورت رهنی.
یعنی خودرو به اسم طرف مقابل بوده ولی سندش پیش ایران خودرو بوده تا قسط های ماشین پرداخت بشه.
کلا چهار قسط بوده که پدر بنده هر چهار مورد رو در زمان مقرر هر قسط به طرف مقابل پرداخت کرده اما طرف مقابل تنها یک قسط از این چهار قسط رو پرداخت کرده.
الان این اقا بعد از دو سال و نیم هنوز حاظر به پرداخت قسط هاش نیست و حالا داره به پدر بنده میگه که ماشین رو ازش میخره که نصفش رو نقد پرداخت میکنه و نصف بقیه رو سفته میده از کسی دیگه.
میخواستم بدونم الان برای این مشکل باید چیکار بکنیم ما؟
میتونیم ازش شکایت کنیم؟
چه جور شکایتی میتونیم بکنیم؟
اصلا فروش مجدد ماشین به خود طرف و گرفتن نصف پول به عنوان سفته کار درستی هستش؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با استفاده از فیش های پرداختی بابت اقساط خودرو به دادسرا مراجعه و شکایت کیفری مبنی بر خیانت در امانت نمایید.به علت اینکه فروشنده امین در پرداخت اقساط بوده ولی اقساط را پرداخت نکرده است.جهت اخذ مبلغ اقساط اقدام نمایید یا او را از طریق دادگاه ملزم به ایفای تعهد مبنی بر پرداخت اقساط نمایید.

موید باشید