تقسیم زمین مشاعی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰ #38618870

۱ زمین مشاعی وجود دارد که یک نفر ۱۰ سهم دارد و یکی ۵ سهم دارد، کل زمین نسبت به سهم ۲ نفر کم می باشد، اما ۱۰ سهمی نسبت به همین موجودی کمی بیشتر برده است، تکلیف طرفین چیست؟در صورتی که کسری زمین نزد دیگری میباشد.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،متاسفانه دقت کافی در طرح پرسش صورت نگرفته،اما درمجموع اگر منظور شما عدم امکان تراضی بر نحوه ی تقسیم و حتی عدم امکان است،میتوانید نسبت به فروش چنین ملکی با درخواست از محاکم اقدام نمایید تا لااقل از سود فروش آن مطابق سهمتان فرض ببرید

اگر زمین قابل افراز باشد به اداره ثبت مراجعه کرده و تقاضای افراز دهید درغیراینصورت از طریق دادگاه دادخواست فروش مال مشاعی بدهید

سلام
قابل افراز بودن زمین را از طریق اداره ثبت پیگیری کنید
اگر زمین غیر قابل افراز باشد دادگاه اقدام به فروش آن می‌کند

هر نوع تصرف حقوقی در زمین مشاع نیازمند توافق مالکین هست و بهتر است نسبت ب افراز مال مشاع اقدام شود در غیر اینصورت مبنای تصمیم و رسیدگی ب دعوای موجود دادگاه خواهد بود

ابتدا از طریق اداره ثبت برای افراز اقدام نمایید در صورت عدم حصول نتیجه می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام
اگر زمین قابل افراز باشد توسط اداره ثبت پیگیری کنید اگر غیر قابل افراز باشد دادگاه اقدام به فروش می کند.

با سلام
در صورت عدم توافق برای فروش یا تقسیم مال مشاع ، شما بایستی از طریق طرح دعوی تقسیم مال مشاع از طریق دادگاه اقدام بفرمایید