چگونه باید در دادگاه اثبات کنیم مقصر خود خریدار بودند و آیا میشه معامله را فسخ کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۲ #38616397

سلام، وقت بخیر
از پدرم یه خانه برای ما مانده بود که چهل سال از ساختش گذشته بود و شهرداری گفت نمیشه باسازی کرد و باید بکوبید و بسازید، ما هم اقدام کردیم و دنبال وام رفتیم وسط کار گفتند چون صغیر و محجور دارید وام نمی توانید بگیرید و برادرم مجبور شد یه واحد را پیش فروش کند، دی ماه پیش خانه آماده نشستن بود و برادرم به بنگاه گفت تا اطلاع بدهند به خریدار ولی خانم خریدار گفت من از خانه و محله خوشم نمیادو به روز پس میدم و ما گفتیم ۴۵متر خانه خریدید پس می توانید ۴۵متر بفروشید و ده متر اضافه متراژ پولش برای ماست اول پذیرفتند و خانه برای فروش گذاشته شد ولی دو هفته بعد پشیمان شدند و تا الان این اتفاق هر سه ماه تکرار شده تا اینکه چند روزی هست احضاریه آمده که ما خانه را تحویل ندادیم و باید علاوه بر خانه، خسارت هم بدهیم، لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه باید در دادگاه اثبات کنیم مقصر خودت خریدار بودند و آیا میشه معامله را فسخ کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تنها ادله ی محکمه پسند مثل گواهی گواهان شرایط فسخ را برایتان ایجاد می‌کند

با سلام
اگر اظهارنامه ای برای الزام خریدار به تحویل مبیع داده بودید به ان استناد نمایید
در غیر اینصورت با معرفی شهود به دادگاه جهت شهادت به نفع شما مبنی بر آمادگی شما برای تسلیم مبیع و عدم همکاری و تحویل از سوی خریدار ، از خود دفاع نمایید . مدیر مشاور املاک نیز اگر اطلاع دارند جزو شهود باشد

با توجه به عدم مستندات کافی صرفا می توانید از طریق شهادت شهود موضوع را اثبات نمایید

از آنجا که مدرکی برای اثبات ادعایتان نداشته و اظهارنامه ای نیز برای خریدار ارسال نکرده اید امکان اثبات تقصیر خریدار برای منتفی نمودن خسارت تاخیر تحویل بسیار ضعیف است مگر آنکه شهودی داشته باشید که از نحوه ادای شهادت آنها اقناع وجدانی برای قاضی حاصل شود . همچنین موضوع امکان فسخ قرارداد نیز امکانپذیر نیست .

با سلام
شما می توانید یک لایحه ی دفاعیه بنویسید ودر ان توضیح دهید که خانه چند ماهه اماده ی تحویل واینها از تحویل گرفتن سر باز می زنند البته باید مدارک اثبات اماده بودن خانه وسایر مدارک اگر دارید با خود ببرید