آیا میتوان با وکالت از ورثه اقدام به وام گرفتن از خانه متوفی نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #38573872

پدر یک خانواده فوت میکند،اعضای خانواده برای کارهای حقوقی پدر به وی وکالت میدهند،آیا ان شخص که نماینده شده با ان وکالت میتواند برای خود از خانه پدری که هنوز انحصار وراثتی انجام‌نشده وام گیرد؟آیا این وکالت قابل فسخ است؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
وکیل باید غبطه موکل خود را رعایت نمایید و در صورتی که در متن وکالت نامه چنین اذنی به وکیل داده نشده باشد اعمال ایشان در حق موکلین نافذ نخواهد بود

سلام بستگی به متن وکالت نامه و نوع وکالت نامه دارد چناچه در وکالت نامه درج شده باشد مراجعه به بانک و یا گرفتن وام منع قانونی ندارد البته فرد مذکور در مراجعه به بانک چناچه متن وکالت نامه نیز صحیح تنظیم شده باشد باید انحصار وراثت را داشته باشد . چناچه در متن وکالت نامه کلمه بلاعزل درج گردیده باشد تبدیل به عقد لازم شده و غیرقابل فسخ است در غیر این صورت وکالت عقدی جایز و قابل فسخ است.

وکیل حق ندارد برعلیه مصالح موکل یا موکلین اقدام کند

مضاف بر اینکه عقد وکالت عقدی جایز است وهر زمان امکان عزل وی وجود دارد