از پلاک موتور عکس دارم، میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۱ #38533902

سلام
در پیاده رو ایستاده بودم و موتور سواری قصد ورود به پیاده رو را داشت، اجازه ندادم، با موتور (آینه) به من زد و عبور کرد، او را هول دادم، پیاده شد و با پشت دست زد توی صورتم.
این اتفاق رو به روی خودپرداز بانک اتفاق افتاد و طبیعتا دوربین های بانک صحنه را ضبط کرده اند.
از پلاک موتور هم عکس دارم. میتونم شکایت کنم؟ آیا برای این کار حتما باید وکیل داشته باشم؟ یا پروسه پیچیده ای نیست و خودم می توانم شکایت را طرح کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به کلانتری مراجعه کنید معرفی نامه پزشکی قانونی را دریافت کنید پس از انجام پزشکی قانونی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را انجام هدید

قبل از هرگونه اقدام باید بدانید وظیفه شما در مقام شهروند عادی برخورد فیزیکی ( جلوگیری و هل دادن ) با متخلفین از قانون نیست بلکه صرفا میتوانید بعنوان مطلع به ضابط قضائی ( پلیس ) گزارش دهید .چراکه ممکن بود با هل دادن شما صدمه جدی تری به متخلف وارد میشد و شما را دچار مسئولیت کیفری می کرد . علی ایحال سیلی زدن موتور سوار هم جرم و قابل پیگیری است .

مساله پیچیده ای نیست که احتیاج به وکیل داشته باشید . می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضائی یا کلانتری محل حادثه نسبت به ثبت شکایت خود اقدام نمائید .

باسلام، به نزدیک ترین کلانتری محل وقوع رفته و صورت جلسه تنظیم نمایید. سپس در صورت تمایل معرفی نامه پزشکی قانونی را از کلانتری بگیرید. سپس به دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید. مراحل خودش طی می شود.