آیا در دادخواست طلاق از طرف زوج نیم عشر وجود ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #38510499

با سلام وکلای بزرگوار.
آیا در دادخواست طلاق از سوی خود زوج نیم عشر مهریه حساب میشود؟
چون به بنده گفتن زمانیکه زوجه از طریق ثبت اقدام نماید مشمول نیم عشر میشود؟
آیا این گفته درست است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گاه زوجه درخواست مطالبه مهریه از زوج را مطرح کند برای شروع رسیدگی دادگاه بر اساس میزان مهریه ( اگر سکه باشد معادل آن در روز تقدیم دادخواست) نیم عشر میگیرد. نیم عشر هزینه رسیدگی دادگاه است و میزان آن یک بیستم میزان مهریه است. البته زوجه میتواند پرداخت این مبلغ را با اثبات اعسار موکول به زمان اخذ مهریه نماید. مطالبه مهریه با درخواست طلاق ملازمه ندارد.

سلام نیم عشر دولتی ارتباطی به زوج وزوجه ندارد بلکه جزو حقوق دولتی و قضایی محسوب می گردد

خیر نیم عشر محاسبه نمی شود