چطوری میتوانم طرف را مجبور کنم تا قسطشو پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #38468665

سلام، ضامن یک شخصی شدم که در قبال ضمانت ازش سفته نهصد میلیون ریالی گرفتم که بعد از یک هفته ضمانت فهمیدم که ادرسی که در سفته قید کرده با آدرسی که به بانک داده تطابق نداره به بانک اطلاع دادم که گفت ما کارای قانونیش رو انجام میدیم میخواستم بدونم چکار کنم که فردا طرف دبه نکنه و پول اقساطشو نده؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما در صورتی که به جای ایشان اقساط رو پرداخت نمودید میتوانید به ایشان مراجعه و تقاضای مبلغ رو بنمایید ولی در حال حاضر بهتر است در صورت اینکه چند قسط عقب افتاده ابتدا از طریق اظهار نامه برای ایشان ارسال نمایید.