پدربزرگم شناسنامه نداره چگونه براش بگیریم تا حقم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #38408674

پدربزرگم فقط یه دختر داشت و اون مادر بنده مادر از پدر ۲۵ نخل به اثر برده و برادری و پسر دایی پدربزرگم یه برگه نوشتن و آن را امضا کردن الان در حال حاضر فقط پسر دایی پدربزرگم زنده است در اصل جدا بزرگمان صالح یک زمینه کشاورز به عنوان قرارداد فلا حتی کشاورز ۹۵ سال پیش کرفته است بعد گذاشت زمان تا زمانی که پسر مرحوم صالح زنده بودن هیچ تقسیم اصلی صورت نگرفت همه برای خونه ساختان بعضی پدرانشون امضا کردن سند گرفتن از سال ۸۰ زمین با یک فرد زمین تقسیم کردن به مایه مقدار پول نزدیک یه ۸۰۰ متر زمین به اثر بردیم همه زیر آن یک برگه امضا کردن الان اون فردی که زمین تقسیم کردن بیش از حد انداز از انها زمین برد و داستان کشید به دادگاه شکایت بنده چون پدربزرگم شناسنامه نداشت من از قلم انداخت و الان منکر حق من شود نه یعنی برگه که به من دادن با اثر انگشت تعداد ورثه امضا کردن الان که میخواستم زمین بسازم منکر حق من شود ن

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه شما سوال را مبهم شرح داده اید اما طبق استنباط بنده ، اینطور عرض شود که اگر شما مدارک از جمله انحصار وراثت در دست دارید و ضمنا برگه ای که مدعی هستید دست نوشته شده و امضای وراث و نیز داشتن شهود از جمله پسر دایی پدربزرگتان میتوانید علیه طرف اقامه دعوی و مطالبه حقوق خویش باشید .