آیا میتونم یک ماه دیگه صبر کنم بعد اگه نیومد برم اظهارنامه بفرستم براش یا اگه صبر کنم تو دادگاه محکوم به پرداخت نفقه خواهم شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #38345701

با سلام
بنده همسرم ۳۵ روزه وقتی که بنده سر کار بودم بخاطر یه داد زن به سرش خونه رو توسط پدر و مادرش بدون اجازه من ترک کرده رفته تو این ۳۵ روز هم چندین بار با ریش سفید دنبالش رفتم ولی قبول به برگشت خونه نشده فقط میگه طلاق میخوام و منم چون نمیخوام پامون به دادگاه باز بشه فعلا هیچ اقدامی نکردم با خودم میگم شاید یکم دیگه سر عقل اومد برگشت ایا بنده میتونم یک ماه دیگه صبر کنم بعد اگه نیومد برم اظهارنامه بفرستم براش یا اگه صبر کنم تو دادگاه محکوم به پرداخت نفقه خواهم شد ممنون میشم جوابم رو بدین لطفا جواب بدین تشکر از عوامل.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صبر کردن شما نتیجه نخواهد داشت با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بدوا اظهارنامه به ایشان ارسال نمایید و تقاضای بازگشت به منزل را نموده و متعاقبا با تقدیم دادخواست تمکین از طریق دادگاه موضوع را پیگیری نمایید تا برای شما مشکلی پیش نیاید.