مطالبه هزینه های دادرسی، هم در بدوی و هم در تجدید نظر جزو خواسته های اینجانب بوده، در این خصوص باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۰ #38343594

باسلام و احترام
در دادگاه بدوی در خصوص مطالبه مانده ثمن معامله از سوی اینجانب حکم بطلان صادر شده است و هزینه دادرسی نیز بمن نداده اند اما در دادگاه تجدید نظر با توجه به اینکه این قسمت از رای بدوی نقض شده است ( بنفع من رای داده ) تجدید نظر در مورد هزینه دادرسی هیچ اظهار نظری نکرده است

با تشکر از

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانیدجداگانه دادخواست هزینه دادرسی مطرح نمایید

بایستی مجددا دادخواست دهید

با درود دادخواست مطالبه هزینه دادرسی مطرح بفرمائید

دادخواست مجدد برای مطالبه هزینه دادرسی را بخواهید

با سلام
طبق فرمایش شما اگر حکم به نفع شما صادر شده است لذا میتوانید از طریق اجرای احکام جهت مطالبه هزینه ها اقدام بفرمایید .

سلام می توانید طی لایحه ای تقاضای صدور دادنامه اصلاحی نمایید

سلام
باید مجددا دادخواست بدهید.