آیا برادرم می‌تواند به هر شکلی این صلح را باطل کند یا اقدامی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۷ #38311891

مادرم ۱۰ سال پیش از طریق محضر به صورت قانونی ۲ ملک ‌ش را که یکی خودش ساکن بود و دیگری در اجاره بود به من صلح عمری با فسخ کرد یکی ۱۰ سال پیش و ملک دیگر ۸ سال پیش و برادری بزرگتر از مادر یکی هستیم دارم که ۱۵ سال مادرم را ندیده مادرم پارسال فوت کردند و سند تک برگ نیز به نام خودم گرفتم
درضمن ورثه فقط ما ۲ نفریم

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شخص تا وقتی زنده هست اختیار واگذاری اموال خود را به هر نحو دارا هست و بعد از فوت ایشان امکان ابطال معاملات متوفی نیست مگر اینکه ثابت شود ایشان صلاحیت انتقال اموال خود را به دلایل قانونی نداشته است.

با سلام، خیر، امکان ابطال صلح رسمی توسط ایشان وجود ندارد، علی‌الخصوص که شما سند خود را نیز دریافت کرده‌اید.

درود
خیر برادر شما نمی توانند صلح را باطل نمایند.