سایه‌اندازی خرپشته روی ملک همسایه و درخواست تایید از پاسگاه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۶ #38251915

با سلام و خسته نباشید، منزل بنده به صورت شرقی و منزل همسایه پشتی ما به صورت شمالی هستند. طول منزل همسایه ۴۰ متر هست که دیوار مشترک ما ۱۵ متر می‌باشد، به طوری که پشت منزل ما به حیاط منزل ایشان هست. پروانه ساخت، تائیدیه دهیاری روستا و مهندس ناظر، رضایت‌نامه کتبی همسایه مبنی بر ساخت سه طبقه منزل را داریم و هیچگونه خلافی در ساخت و ساز نداشتیم، همسایه نیز پشت ساختمان ما سه طبقه ساخته است. اکنون پس از سفت کاری، همسایه شکایت کرده و نارضایتی خود را به خاطر ساخت خرپشته منزل ما اعلام داشته، در حالی که فونداسیون خانه ما ۱ متر پایین‌تر از منزل ایشان و برای رعایت حال خانواده‌اش، یک متر هم از خرپشته کم کردیم و ارتفاع آن را ۲ متر قرار دادیم.
نظریه کارشناس این بوده که مستحدثات متشاکی دارای مزاحمت ملکی و سایه‌اندازی در برخی از ساعات شبانه‌روز روی ساختمان شاکی می‌باشد.
پاسگاه محل از ما تایید یا عدم تایید خواسته، آیا تایید این نظریه مهر تاییدیست بر مزاحمت کل ساختمان یا فقط خرپشته؟ در صورت عدم تایید ما، آیا متضرر خواهیم شد؟ ما طبق ارتفاعی که در پروانه ساخت هست، اجازه دهیاری و مهندس ناظر و رضایت کتبی ایشان منزل را احداث نموده‌ایم. ممنونم از شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور و اخذ رضایت از همسایه و احداث ساختمان طبق نقشه پروانه ، ادعای ایشان قانونی نخواهد بود لذا به مدارک مذکور و رضایت همسایه استناد کنید

با سلام ممکن است مجوز ساخت همه جوانب را رعایت نکرده باشد. مستندات باید بررسی شود.

سلام با توجه به صدور پروانه از سوی دهیاری و اعلام رضایت همسایه اقدام وی بی نتیجه است

چنانچه ساخت و ساز شما طبق اصول فنی شهر سازی و تایید نظام مهندسی و پایان کار صادره از شهرداری و تایید ۴ برگی توسط ناظر صورت پذیرفته شده باشد هیچ گونه‌ مشکلی نیست ، به نظر کارشناس اعتراض کنید با لایحه وکیل

سلام
چنانچه ساخت و ساز شما بر اساس مجوز پروانه ساختمان و رضایت سابق همسایه باشد شکایت منتج به نتیجه نیست. ودرضمن به نطریه کارشناسی می‌شود اعتراص نمود.

با سلام
با توجه به اینکه خرپشته طبق عرف، نظامات و اصول ساختمان سازی جزء بنای ساختمان و مسیر دسترسی سایر قسمت ها به بام محسوب می شود، چنانچه ساخت و ساز شما دقیقا بر مبنای پروانه ساخت، تاییدیه مهندس ناظر و رضایت نامه سابق ایشان صورت گرفته، شکایت ایشان به نتیجه ای نخواهد رسید.

شما باید به این نظریه کارشناسی اعتراض کنید و ان را تایید ننمایید