آیا زنم می تواند بدون دلیل از من جدا شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۸ #38240196

زنم از اول زندگی به من دروغ گفت عقد بودیم ک ی اقای زنگ زد و گفت ک باهاش رابطه داشتم و عکس مستندات هم بود من با اینکه قایم کرده بود هم خودش و خانوادش قبول کردم و اومدم از منفی۰شروع کردم زندگی رو .ولی این خانوم از عصبی شدن من سو استفاده کرد با من دعوا میکنه و بعدش عصبی میشم یا کتک کاری میشه یا وسایلو میشکوندم
من نه معتادم نه خیانت کار بد اینکه ی بچه هم دارم ولی این خانوم خانوادشو دخالت میده
حالا بجای رسیده که میگه دیگه باهات زندگی نمیکنم باید تموم بشه پدرشم من سرکار بودم اومده بی اجازه بردتش
حالا چیکار کنم من تنها با این خانواده.

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به تمکین را تنطیم نمایید .

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه بدهید برای این که زن به خانه باز گردد و اگر برنگردد دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید . حق طلاق با شماست و زن باید برای طلاق اثبات کند که در عسر و حرج است یا این که یکی از شروط ضمن عقد توسط شما نقض شده است .

طبق سوال مطروحه ، زوجه دلیل طلاق ندارد .

شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتوانید الزام به تمکین ایشان را در خواست نماایید در غیر این صورت ایشان ناشزه محسوب شده و حق دریافت نفقه ندارد

نسبت به ترک منزل همسرتان می توانید برای الزام به تمکین ایشان اقدام نمایید اما چنانچه همسرتان خواهان طلاق باشد و توافقی در این خصوص نداشته باشید ایشان یا باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا باشد یا در ازاء بخشش مالی به شما و اثبات کراهت و عسر و حرج (ضرب و شتم در صورتی که اثبات شده باشد می تواند به عنوان عسر و حرج محسوب شود) برای طلاق اقدام نماید که البته صدور چنین حکمی قدری سخت است.

با سلام ووقت بخیر
طلاق زن منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج زندگی طبق موارد ۱۲ گانه سند ازدواجتون می باشد مواردی که اعلام کردید دلیل طلاق نمی باشد .

با سلام ووقت بخیر
طلاق زن منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج زندگی طبق موارد ۱۲ گانه سند ازدواجتون می باشد مواردی که اعلام کردید دلیل طلاق نمی باشد .