اگه مهریه بگذارد اجرا؛ قانون در مورد خانه چه تصمیمی میگیره؛ آیا واحد رو ازم میگیرند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۵ #38196513

من خانمم ۳۱۴ تا سکه مهریه اش کردم
خانه ای که زندگی میکنیم من سه دانگ بنامش کردم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انچه به نام همسرتان زده اید متعلق به اوست و نسبت به مهریه بحثی جدا است. چنانچه مال دیگری غیر از ۳دانگ منزل نداشته باشید قابل توقیف نیست و در صورت در خواست اعسار مهریه تقسیط خواهد شد.

درود
اگر فقط سه دانگ دارید و در حد متعارف باشد مستثنیات دین محسوب می شود.

سه دانگ که متعلق به زوجه است در خصوص سه دانگ شما می تواند به اجرا بگذارد.

سلام مهریه حق مسلم زوجه میباشد در ضمن ۳ دانگ بنامی هم متعلق زوجه است موفق باشید موفق باشید

درود
سه دانگ که به نام ایشان است به ایشان تعلق داشته و سه دانگ شما نیز مستثنیات دین محسوب نخواهد شد و قابل توقیف می باشد ‌

درصورتیکه زوجه حکم خلع ید بگیرد سه دانگ جزو مستثنیات نمی باشد و قابل توقیف است . ضمن اینکه زوجه می تواند اجاره سه دانگ خودش را نیز از شما مطالبه کند .

درود بر شما، چنانچه تنها مسکن شما همین سه دانگ باشد، امکان توقیف نیست، در صورت توقیف نیز قابل رفع خواهد بود، البته سه دانگ زوجه هر زمان قابل مطالبه است.