آیا ایشان سهمی از این موضوع می برن یا شکایت ایشان جنبه قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #38187845

با عرض سلام و خسته نباشید
پدر بنده حدود ۶ ماه هست به رحمت خدا رفته و الان دارای ۵ فرزند و همسر می باشد که انحصار ورثت گردیده. خواهر بزرگتر پدرمان ( عمه ) در فکر شکایت و ارث پدری می باشد در حالیکه تمامی زمینهایی که ادعایی برای آن میکند سند بنام پدرم بوده و با پرداخت وجه قبلا خریداری شده آیا ایشان سهمی از این موضوع می برن یا شکایت ایشان جنیه قانونی ندار د... با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اموالی که بنام پدرتان میباشد متعلق به ورثه میباشد که در گواهی انحصار وراثت درج شده است

سلام
زمین هایی که سند آن به نام پدر شما می باشد از نظر قانون پدرتان مالک بوده‌اند که به وراث ایشان می رسد و عمه شما اگر قرارداد خرید یا مدرک دیگری نداشته باشند نمی توانند ادعای ارث کنند و اگر مدرکی هم دارند باید دید چه مدرکی است و چه ارزشی دارد

سلام باید نسبت خرید زمینها ادعای خود را در دادگاه ثابت کنند درغیر اینصورت خیر!