کل مبلغ رو تقسیط میکنن یا اینکه درصدی رو میگن باید پرداخت کنه بعد تقسیط بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۴ #38180791

من از شخصی مبلغ دویست میلیون تومان طلب دارم. و بدهکار درخواست اعسار زده. می خوام بدونم کل مبلغ رو تقسیط میکنن یا اینکه درصدی رو میگن باید پرداخت کنه بعد تقسیط بشه؟ با تشکر از سایت بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخشی از بدهی را به عنوان پیش پرداخت و مابقی به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی و موافقت با اعسار مدیون ، بر حسب اوضاع و احوال مالی فرد مدیون دادگاه مبلغی را بعنوان پیش قسط و الباقی را بصورت ماهیانه تقسیط خواهد نمود

در صورت عدم تمکن مالی برای پرداخت بدهی و نبود اموالی جهت توقیف برای تادیه مبلغ بدهی و با اثبات اعسار ایشان و موافقت دادگاه معمولا مبلغی بعنوان پیش پرداخت در نظر گرفته میشود و مابقی بدهی رو تقسیط مینمایند

قاعدتا درصدی را به عنوان پیش قسط تعیین میکنند و الباقی را تقسیط میکنند

ضمن عرض سلام، در صورت اثبات اعسار ایشان، دادگاه با توجه به وضعیت مالی، حقوق و امکان پرداخت بدهی، ممکن است مبلغی را به عنوان پیش‌پرداخت و الباقی را به نحو مقتضی تقسیط نمایند.

مطابق رویه ،محاکم با توجه به وضعیت درامدی محکوم علیه بین یک سوم الی یک هشتم مبلغ بدهی را به عنوان پیش پرداخت تعیین می نمایند

سلام معمولا سی الی پنجاه درصد رو بعنوان پیش پرداخت محکوم میشوند و مابقی رو هم اقساطی