حذف واحد انتخابی مسکن مهر بدون اخطار و ابلاغ را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #38164625

سلام، وقت بخیر
من ساکن کرمانشاه هستم،سال پیش امتیاز یه واحد ۱۳۲ متری مسکن مهر ارتش رو خریداری کردم، که ۳۷ میلیون واریزی داشت،و خودم هم چهار تومنی واریز کردم که کل وجه واریزی شده ۴۱ میلیون تومن و طبق اخرین اعلام مبلغ تصفیه ۱۱۱ میلیون تومن هست،من چندین بار به حسابداری مراجعه کردم و پرسیدم که فعلا واریزی نداشته باشم مشکلی پیش نمیاد که گفتن خیر.
سه هفته پیش پیامکی از تعاونی مسکن مهر برام ارسال شد با این مضمون که به علت پرداخت نکردن معوقات امتیازم حذف و برای انتخاب واحد جدید باید به تعاونی مراجعه کنم و با مراجعه به تعاونی بهم میگن باید ۷۵ متری انتخاب کنم،در صورتی که هیچ ابلاغی قبلش برای حذف امتیاز واحد ۱۳۲ متری ام بهم نشده و هیچ سر رسیدی برای معوقات هم از قبل اعلام نشده. حالا سوالم اینه که تعاونی همچین حقی داره که بدون اعلام قبلی امتیازم و حذف کنه،اگه همچین حقی نداره از چه کانالی باید اقدام کنم و چه کاری از دستم برمیاد؟
مدارک قرارداد هم موجوده اگر نیاز هست ارسال کنم براتون.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پاسخ به این سوال منوط به مطالبه مستندات اختیارات و مصوبه های تعاونی یاد شده و مفاد تعهدات و قراردادهایی که خریداران در ابتدای خرید امضا میکنند میباشد.