آیا دوباره پرونده میره دادسرا یا این رای نهایی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۴ #38087959

با سلام
در سامانه ثنا این متن ابلاغیه آمده
تصمیم نهایی نسبت به شکایت شاکی علیه من دائر بر ایراد صدمه بدنی غیرعمدی بر اثر تصادف رانندگی اعلام سازش به مرجع صلاحیتدار صادر شد
این پرونده از دادسرا به شورا ارجاع شده - ابتدا تصادف غیر جرحی بوده اما بعد دو روز شاکی گفت که آسیب جسمی دیده در صورتیکه در سر صحنه تصادف افسر کروکی سازشی تدوین کرد و ازشون سوال کرد و گفت مشکلی نداره یکساله درگیره کروکی مجدد هست و کروکی رو گرفت اما شاهدی نداره و دادیاری آخرین بار بهم گفت میره پرونده شورا حل اختلاف
میخواستم بدونم معنی این ابلاغیه در سامانه ثنا چیه و الان پرونده چه وضعیتی داره سردرگم شدم این پیام رو نفهمیدم یعنی سازش شده؟اصلا شورا ازم نخواست که حضور پیدا کنم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده جهت سازش به شورا ارجاع می‌شود

با توجه به سازش پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع خواهد شد

با سلام
پرونده جهت حصول سازش و تنظیم صورتجلسه و گزارش اصلاحی به شورا یحل اختلاف ارجاع شده است . چنانچه در شورا توافقی میان طرفین حاصل نشود مجددا به دادسرا مرجوع می گردد و دادسرا رسیدگی ماهوی را انجام خواهد داد .

درود
اگر سازش نکرده باشید شورا اجازه اعلام سازش از سوی شما را ندارد. پیگیری نمایید.

اگر سازشی با طرف مقابل خود کرده باشید، شورای حل اختلاف رسیدگی و گزارش اصلاحی تنظیم می کند

باسلام اگه سازش نامه شمارو ضابطین داگستری تنظم کردند دیگه علی اصول نمیتونه شکایت کنه .ولی سوال دارای ابهام هستش

بله باتوجه به اعلام سازش طرف پرونده به شورای حل اخلاف ارجاع داده شده