بعد از اجرای حکم میتوانم درخواست خسارت تاخیر تادیه که ۴ سال بوده داشته باشم و به نتیجه برسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۴ #38021317

سلام علیکم. طرف مقابل من بابت تاخیر در تحویل آپارتمانی که ازشون خریدم طبق شرطی که در قرار داد بوده محکوم به مبلغ ۱۰ میلیون به اینجانب شده. ولی چهار سال متواری بوده و الان که خودروشون توقیف شده اقدام به پرداخت مبلغ محکوم به کرده. (بعد از اجرای حکم و وصول محکوم به)
سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رای صادره می توانید دادخواست خسارت تاخیر در تادیه را مطالبه نمایید

درود و عرض ادب
به موجب دادخواست جداگانه می توانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید.

درود بر شما، برای دریافت این خسارت، لطفا دادخواستی مبنی بر وصول خسارت تاخیر تادیه به طور جداگانه به همان دادگاه تقدیم فرمائید.

سلام . دادخواست جداگانه جهت خسارت تاخیر تقدیم کنید

با درود
بله مطابق رای دادگاه اگر حکم به نفع شما صادر شده باشد باید خسارت تاخیر بپردازد (از تاریخ قطعیت رای دادگاه)، اگر صرفا در قرارداد مبلغ را بدون مراجعه به دادگستری پرداخت کرده، افزون برآن نمی‌توان چیزی گرفت.
موفق باشید.